Informatie

veilig werken langs de weg

Werkt u aan of in de buurt van de openbare weg dan brengt dat een aantal risico’s met zich mee. Door het nemen van verkeerde beslissingen, niet opletten of het onvoldoende volgen van procedures door u of andere weggebruikers kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Om de risico’s zoveel mogelijk te verkleinen is het belangrijk dat u exact weet welke procedures u moet volgen. Deze procedures en handelingen zijn vastgelegd door het instituut CROW dat zich hard maakt voor de veiligheid van mensen die werken langs de weg.

Op basis van de door de CROW gehanteerde procedures heeft PlusPort by Visma een cursus ontwikkeld waarbij u gemakkelijk alles doorloopt en uiteindelijk het certificaat behaald. Met het certificaat toont u aan dat u veilig kunt werken langs de weg.

Voor wie is de cursus veilig werken langs de weg bedoeld?

Voert u werkzaamheden uit aan of in de buurt van de openbare weg binnen of buiten de bebouwde kom of langs snelwegen? Dan is Veilig werken langs de weg vereist.

Certificering bij PlusPort by Visma

Voor ieder examen, online of klassikaal, heeft PlusPort ter voorbereiding e-learning cursuspakketten. Na inschrijving ontvangt de kandidaat de inlogcodes voor toegang tot het gewenste cursuspakket. De inhoud van alle e-learning cursuspakketten wordt jaarlijks getoetst aan de eindtermen, de wet of arboregels. Met PlusPort haalt u snel, gemakkelijk en tegen lage kosten het gewenste certificaat.