Informatie

reanimatie en aed

Tegenwoordig verschijnen op steeds meer plekken de zogenaamde AED apparaten. Met een dergelijk instrument wordt het voor iedereen mogelijk om levensreddend te handelen in het geval van een hartstilstand bij persoon in de omgeving. In principe werkt een AED heel eenvoudig en is voor iedereen te bedienen. Om er zeker van te zijn dat u ook in een noodsituatie snel kunt handelen, is het verstandig om een Reanimatie & AED-cursus te volgen. Zo doorloopt u het volledige proces, leert achterliggende kennis en oefent u de handelingen. Zo bent u extra goed voorbereid als het er echt om gaat.

Voor wie is de cursus Reanimatie & AED bedoeld?

De Reanimatie & AED-cursus is voor iedereen. Tijdens de Reanimatie & AED-cursus leert de kandidaat stap voor stap om te gaan met de AED-koffer en de werking ervan.

Bekijk de verschillende cursuspakketten

Wij bieden u een breed aanbod aan BHV, EHBO en AED-trainingen. 

Bekijk hier het complete overzicht.

Certificering bij PlusPort

Voor ieder examen, online of klassikaal, heeft PlusPort ter voorbereiding e-learning cursuspakketten. Na inschrijving ontvangt de kandidaat de inlogcodes voor toegang tot het gewenste cursuspakket. De inhoud van alle e-learning cursuspakketten wordt jaarlijks getoetst aan de eindtermen, de wet of arboregels. Met PlusPort haalt u snel, gemakkelijk en tegen lage kosten het gewenste certificaat.