Certificering

Verpleegtechnische handelingen, de modules

Iedere e-learning module van het cursuspakket Verpleegtechnische handelingen wordt afgesloten met een online theorie examen. Bij succesvol afronden van dit digitale examen ontstaat er in uw profiel een digitaal Bewijs van deelname. U heeft dus meerdere bewijzen van deelname.

Bewijs van deelname per module

Het bewijs van deelname heeft u nodig om aan te kunnen tonen in uw organisatie dat u de afzonderlijke modules voor Verpleegtechnische handelingen succesvol heeft afgerond. Zo kunt u in een praktijksessie laten zien dat u de betreffende voorbehouden handeling goed kunt uitvoeren. Meestal gebeurt dit in een zorginstelling of via een gespecialiseerd cursusinstituut die de praktijkhandeling aftoetst.

PE-punten 

Iedere module levert PE-punten op. Bij kandidaten met een BIG-registratie worden 1 of 2 punten per module bijgeschreven. Afhankelijk van de thuiszorg of zorginstelling dient de herhaling jaarlijks of tweejaarlijks herhaald te worden.

Praktijksessies

De modules zorgen voor een goede basis in kennis en begrip van de verpleegtechnische handelingen. U kunt als organisatie eigen praktijksessies verzorgen.

Onderhouden van informatie

De Vilans KICK-protocollen worden veelvuldig gewijzigd. Wij zorgen ervoor dat de laatste wijzigingen altijd zijn doorgevoerd in de modules.