Voor de cursist: Heftruck, Reachtruck en overige truck opleidingen

U bent ingeschreven voor een heftruck, reachtruck of een overige truck opleiding.

VOORBEREIDING EN STUDIETIJD

U heeft toegang tot de e-learning of een digitaal lesboek. Tijdens de praktijkdagen wordt er kort tijd besteed aan te theorie. Wij raden dan ook aan de theorie thuis door te nemen. Met de onlinestudie kunt u zich goed voorbereiden op het theorie-examen welke tijdens de praktijkdag wordt afgelegd

Voorwaarden

U mag niet deelnemen als u medicijnen gebruikt die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden. U dient aan de docent door te geven of er eventuele beperkingen zijn die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden. U dient tijdens de praktijksessie veiligheidsschoenen te dragen.

AANVANG

U dient minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn op de praktijklocatie. Als u niet op tijd bent kan de docent u de toegang ontzeggen.

Belangrijk: U dient zelf nog uw persoonsgegevens te controleren zodat op het pasje en digitale certificaat de juiste persoonsgegevens worden vermeld. Geef fouten in uw naam, voorletters, tussenvoegsel en geboortedatum onmiddellijk door aan customersupport@plusport.com

WAT MOET U MEENEMEN?

Neem een geldig legitimatiebewijs mee. U dient zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, Nederlands rijbewijs, identiteitskaart of vreemdelingendocument).

Wanneer u geen geldig legitimatiebewijs bij u heeft of dit niet kan of wilt tonen, wordt u niet tot de cursus toegelaten. Scans en kopieën van het legitimatiebewijs zijn niet toegestaan.

EXAMEN

Theorie-examen: Tijdens de praktijkdag wordt het theorie-examen en praktijkexamen afgelegd. Het Theorie-examen bestaat uit 25 vragen. Als u staat ingeschreven voor de combinatie training heftruck en reachtruck bestaat het examen uit 35 vragen. Voorbereiden doet u door het online lesmateriaal door te nemen.

Praktijkexamen: Gedurende de praktijkdag voert u verschillende opdrachten uit. Enkele van deze opdrachten moet u uitvoeren tijdens het praktijkexamen.

CERTIFICAAT EN PASJE

Het pasje ontvangt u binnen 2 weken na de cursusdatum. Het digitale certificaat vindt u na slagen in uw profiel.

ANNULEREN OF VERPLAATSEN

Wij accepteren verplaatsingen of annuleringen kosteloos uitsluitend tot en met 11 werkdagen voor aanvang van de cursus. Verplaatsen 10 tot en met 1 werkdag voor aanvang van de cursus wordt € 55,00 verplaatsingskosten gevraagd. Annuleren 10 tot en met 6 werkdagen voor aanvang wordt er 50% cursuskosten gevraagd. Annuleren 5 werkdagen of korter voor aanvraag bent u 100% cursuskosten verschuldigd.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de Praktijkregels

Overige informatie

Tijdens de cursus wordt er geen lunch verzorgd.