Voor de cursist: Asbest herkennen e-learning & praktijk

U bent ingeschreven voor de cursus Asbest herkennen (e-learning & praktijk)

VOORBEREIDING EN STUDIETIJD

U heeft toegang gekregen tot de e-learning en online theorie-toets. De duur van de e-learningmodule is maximaal 1 uur. De module heeft begeleidende audio waardoor deze goed te volgen is.

VOORWAARDEN

De online theorie-toets moet voor start van de prakijkdag succesvol zijn afgerond.

AANVANG

U dient minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn op de praktijklocatie. Als u niet op tijd bent kan de docent u de toegang ontzeggen.

Belangrijk: U dient zelf nog uw persoonsgegevens te controleren zodat op het pasje en digitale certificaat de juiste persoonsgegevens worden vermeld. Geef fouten in uw naam, voorletters, tussenvoegsel en geboortedatum onmiddellijk door aan customersupport@plusport.com

WAT MOET U MEENEMEN?

Neem een geldig legitimatiebewijs mee. U dient zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, Nederlands rijbewijs, identiteitskaart of vreemdelingendocument).

Wanneer u geen geldig legitimatiebewijs bij u heeft of dit niet kan of wilt tonen, wordt u niet tot de cursus toegelaten. Scans en kopieën van het legitimatiebewijs zijn niet toegestaan.

EXAMEN

Het online theorie-examen maakt u voorafgaand aan de halve praktijkdag. Tijdens de lesdag beoordeeld de docent u. U bent geslaagd als u op de lesdag competent bent verklaard en u het online theorie-examen heeft gehaald.

CERTIFICAAT

Het pasje ontvangt u binnen 2 weken na de cursusdatum.

ANNULEREN OF VERPLAATSEN

Wij accepteren verplaatsingen of annuleringen kosteloos uitsluitend tot en met 11 werkdagen voor aanvang van de cursus. Verplaatsen 10 tot en met 1 werkdag voor aanvang van de cursus wordt € 55,00 verplaatsingskosten gevraagd. Annuleren 10 tot en met 6 werkdagen voor aanvang wordt er 50% cursuskosten gevraagd. Annuleren 5 werkdagen of korter voor aanvang bent u 100% cursuskosten verschuldigd.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de Praktijkregels

Overige informatie

Omdat het een halve dag is wordt er geen lunch verzorgd.