Informatie

Koolmonoxide

Elk jaar overlijden in Nederland ongeveer 15 personen aan koolmonoxidevergiftiging, daarnaast belanden honderden mensen in het ziekenhuis. Koolmonoxide wordt niet voor niks de sluipmoordenaar genoemd. Een van de oorzaken is bijvoorbeeld een slecht geïnstalleerde combiketel.

Met de online cursus koolmonoxide van PlusPort leert u de gevaren van koolmonoxide (her)kennen en weet u wat u kunt doen om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen.

Voor wie is de cursus koolmonoxide bedoeld?

Voor iedereen die in de thuiszorg werkt zoals kraamverzorgers en wijkverpleegkundigen, maar ook medewerkers die werkzaamheden verrichten in woningen, zoals huismeesters, elektriciens.

Certificering bij PlusPort by Visma

Voor ieder examen, online of klassikaal, heeft PlusPort ter voorbereiding e-learning cursuspakketten. Na inschrijving ontvangt de kandidaat de inlogcodes voor toegang tot het gewenste cursuspakket. De inhoud van alle e-learning cursuspakketten wordt jaarlijks getoetst aan de eindtermen, de wet of arboregels. Met PlusPort haalt u snel, gemakkelijk en tegen lage kosten het gewenste certificaat.