GPI Infra

Op de bouwlocatie is het verplicht voor alle aangesloten bedrijven dat iedereen een GPI (Generieke Poortinstructie) moet hebben gevolgd en voor de bijbehorende toets moet zijn geslaagd. U kunt kiezen uit 3 GPI’s. De kandidaat heeft met dit certificaat toegang tot elke sector.

PlusPort heeft speciaal voor de GPI een standaard koppeling ontwikkeld die ervoor zorgt dat de GPI-informatie zowel in het profiel van de kandidaat in de academy software beschikbaar is als ook direct gekoppeld is aan het GPI-register. Voor deze geautomatiseerde koppeling betaalt u voor iedere kandidaat een kleine bijdrage bovenop de standaardprijs van de GPI.

Inhoud van de cursus: Generieke Poortinstructie Infra

 
Online instructie en eindtoets
Doelstelling De GPI is een poortinstructie voor alle bouwplaatsen met als doel de veiligheid voor iedereen te verbeteren.
Doelgroep Voor kandidaten die gaan werken aan een bouwproject voor grond-, weg-, water- of railbouw.

Elk GPI certificaat is geldig op elke GPI-bouwlocatie. Kies de GPI die het beste bij je werkzaamheden past.

Cursusduur Ca. 1 uur
Talen Nederlands, Engels, Duits, Pools, Roemeens en Turks
Cursuspakket
  • Online instructie
  • Online toets
Cursusinhoud De online instructie bestaat uit video- en animatiefragmenten, die worden afgewisseld met vragen. Daarna wordt de toets gevolgd.
Online toets De toets heeft 10 vragen. Als er minimaal 8 vragen goed beantwoord zijn is de GPI gehaald. Voor het maken van de toets krijgt de kandidaat 30 minuten de tijd.
Verklaring
Vanwege het feit dat PlusPort de persoonsgegevens van de kandidaat aan een derde partij – lees GPI – doorstuurt, moet de kandidaat hiervoor digitaal tekenen. PlusPort is zelf in het bezit van het ISO-27001 certificaat persoonsgegevens.
Certificaat Iedere kandidaat die de GPI-toets met goed gevolg heeft doorlopen, ontvangt een Bewijs van deelname in zijn/haar profiel: de resultaten worden direct doorgestuurd naar de database van het GPI-register. Het GPI-certificaat in het GPI-register is 1 jaar geldig.
Prijs  € 21,- exclusief btw