Informatie

BBMI

In veel gebouwen, zowel industrie als utiliteit, zijn vanwege de gebruiksvergunning brandmeldsystemen voorgeschreven. Bedrijven die verplicht zijn een brandmeldinstallatie in het gebouw aan te leggen, dienen ook te zorgen dat er een NIBHV-gecertificeerd Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI-er) is, welke opgeleid is om het brandmeldsysteem op de juiste wijze te beheren, te controleren en te onderhouden. Dräger Nederland en PlusPort by Visma bieden de opleiding aan bestaande uit e-learning modules en een praktijkdag, die wordt afgesloten met een examen. 

Voor wie is de opleiding BBMI-OAI bedoeld?

De opleiding Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie is te volgen door iedereen die als beheerder actief gaat zijn, ongeacht van welk merk de brandmeldinstallatie is. De opleiding focust specifiek op de taken en verantwoordelijkheden van de beheerder. 

BBMI-OAI e-learning 

De praktijkdag kan gecombineerd worden met de e-learning. Zo kunt u de theorie in eigen tempo voor de praktijkdag volgen. Wij bieden ook de e-learning aan als los pakket. Zo kunt u eerder opgedande kennis opfrissen. 

Certificering 

Iedere opleiding wordt afgesloten door Dräger Nederland met een NIBHV-examen.