Jaarlijks tienduizenden geslaagde cursisten

Haal uw EHBO-certificaat

Cursusaanbod » EHBO
Cursusaanbod » EHBO

Elke minuut dat iemand die een hartstilstand krijgt niet gereanimeerd wordt, daalt de kans op overleven met 10%. Als je eerste hulp kunt bieden, kun je dus iemands leven redden. In Nederland heeft slecht 3% van de mensen een EHBO-diploma, dus het is heel belangrijk dat meer mensen EHBO-kennis opdoen. Deze cursus is gecertificeerd door Het Oranje Kruis.

Voor iedereen die opgeleid wil worden tot EHBO’er. In Nederland heeft slechts 3% van de mensen een EHBO-diploma, dus het is heel belangrijk dat meer mensen EHBO-kennis opdoen. Deze basiscursus is gecertificeerd door Het Oranje Kruis.

Klassikale cursus: profiteer van de persoonlijke aandacht in een groep onder leiding van een ervaren docent, op één van onze locaties.

Door de cursus EHBO Herhaling succesvol af te ronden, wordt het EHBO-diploma verlengd. Wij regelen de verlening bij Het Oranje Kruis.

Het diploma is 2 jaar geldig. Om het diploma geldig te houden dient de cursist voor dat het diploma verloopt minimaal twee keer een EHBO Herhaling (1 praktijkdag) te volgen. Wij raden aan jaarlijks de cursus EHBO Herhaling (1 praktijkdag) te volgen.

EHBO aanbod

Wil je een offerte op maat?

Vraag een offerte aan
Heb je hulp nodig? Bel ons gerust:
+31(0)85 0719 500